Hanse
Praktijk voor Psychologie en Coaching

OVER MIJ
Ik ben Janine Hanse, geboren en getogen op Schouwen Duiveland en wonend in Zierikzee. Met veel passie en plezier werk ik als gekwalificeerde en BIG-geregistreerde GZ-psycholoog in mijn eigen praktijk voor psychologie en coaching. Mensen die te maken hebben met psychische problemen help ik in korte tijd hun eigen kracht weer te hervinden, op weg naar herstel. Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik mijn persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid combineer met een professionele aanpak en duidelijke focus. Ik ben daarbij altijd op zoek naar een manier van werken die nauw aansluit bij mijn cliënt, zodat er in zo kort mogelijke tijd het beste resultaat kan worden behaald.

Opleiding en werkervaring

Na mijn vierjarige universitaire opleiding klinische –en gezondheidspsychologie op de Universiteit Utrecht heb ik de tweejarige postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog op de Erasmus Universiteit in Rotterdam gevolgd. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd in EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing), geschikt voor het behandelen van trauma en diverse andere psychische klachten. Ik ben hierdoor bevoegd tot het zelfstandig uitvoeren van psychodiagnostiek en indicatiestelling, samen met kortdurende psychologische behandeling, verwijzing, preventie en consultatie.

Acht jaar ben ik als psycholoog en vestigingsmanager verbonden geweest aan een particuliere eerstelijns psychologie praktijk in Goes. Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik gaan werken bij een grote landelijke instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Middelharnis en Hellevoetsluis.

Inmiddels heb ik ruim 10 jaar gewerkt in diverse praktijken binnen de Generalistische Basis GGZ en daarbij een rijke ervaring met diagnostiek en behandeling van kinderen, adolescenten en volwassenen opgedaan.

Cliëntervaringen worden gemeten op Zorgkaart Nederland.
De uitkomsten zijn in te zien via de volgende link.
Bent u behandeld in mijn praktijk en wilt u ook een referentie toevoegen? Klik op de volgende link.